Kiscsoportos órák

GERINCTRÉNING

A csoportos gerinctréning órákon nagy hangsúlyt fektetünk a mobilizációra (az ízületek teljes mozgásterjedelmére-fascia láncokban gondolkozva), stabilizációra, helyes mozgásminták megtanulására, melyekkel a hétköznapi feladatok is derékbarát módon kivitelezhetők, végezetül pedig a nyújtásra, mely által a mozgásunk is harmonikussá, könnyedebbé válik.

Ajánljuk ülőmunkát végzők számára a helyes testtartás megérzéséhez és megőrzéséhez, valamint mindazoknak, akik kisebb sérülésekkel, nyak-, hát-, derék fájdalommal küzdenek és ezen panaszaik nem igényelnek egyéni foglalkozást.

A rendszeres és tudatos mozgással a fájdalom elkerülhető, és ne feledjük:
"Amíg élünk mozgunk, amíg mozgunk, élünk!"

DINAMIKUS JÓGA

A jóga gyakorlatai dinamikus, úgynevezett flow jellegű gyakorlatokból épül fel, melynek elemi kiválóan alkalmasak a gerinc edzésére, tornájára, a rossz tartásból, ülőmunkából adódó hát- és derékproblémák megszüntetésére.

Az órán a klasszikus jóga alapgyakorlatokat egészítjük ki, gyakorlatsorokká fűzve és ötvözve a hagyományos gerincedzés elemeivel. Az óra igazi kihívást jelent fizikai értelemben, mentálisan viszont tökéletesen ellazít, relaxál, feltölt.