Gyógytorna

Egyéni gyógytorna Csillaghegyen
Egyéni gyógytorna Csillaghegyen
Egyéni gyógytorna Csillaghegyen
Egyéni gyógytorna Csillaghegyen

Gyógytorna szolgáltatásunk ONLINE formában is elérhető

Egyéni állapotnak és céloknak megfelelően állítjuk össze a mozgásterápiát az orvosi diagnózisra építve. Ehhez az első alkalommal a terapeuta részletes kikérdezést követően figyelembe veszi az egészségügyi állapotot, alapbetegségeket, ezért amennyiben már készült orvosi dokumentáció, MR vagy CT felvétel, azokat lehetőség szerint hozza magával a vizsgálatra.

A gyógytorna célja elsősorban a mozgásszervi károsodás, és a funkciózavar helyreállítása, amely összességében az életminőség javítására szolgál. A gyógytorna során dolgozunk a helyes testtartásért felelős izmok erősítésén, a feszülésre és rövidülésre hajlamos izmok nyújtásán.

Nagy hangsúlyt fektetünk a mobilizációra (az ízületek teljes mozgásterjedelmére-fascia láncokban gondolkozva), stabilizációra, helyes mozgásminták megtanulására, melyekkel a hétköznapi feladatok is derékbarát módon kivitelezhetők, végezetül pedig a nyújtásra,mely által a mozgásunk is harmonikussá, könnyedebbé válik.

Magán gyógytorna rendelőnk a 3. kerületben fekszik, azonban igény esetén házhoz is megy a gyógytornász. A rehabilitáció mellett hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, akárcsak az operációra való felkészülésre a gyógytorna során.

A rendszeres és tudatos mozgással a fájdalom elkerülhető, és ne feledjük:
"Amíg élünk mozgunk, amíg mozgunk, élünk!

Gyógytorna 3. kerület helyszíne:


BodyBalance4You Egészségközpont

1038 Budapest, Kázmér utca 4.

( Az utca "L" alakú, a sarkon a Családi Ingatlanirodát elhagyva egy fodrászat-kozmetika mellett található az Egészségközpont. )

Megközelítés:

HÉV (H5) : Csillaghegy megálló
BUSZ (160) : Csillaghegy megálló