Miért válassz minket?

2022.04.10

MIÉRT VÁLASSZ MINKET? 

Napjainkban egyre több mozgásszervi probléma van jelen az életünkben. Legyen szó hát-, nyak-, derék fájdalomról szinte mindenkinek volt már valamilyen negatív élménye ezzel kapcsolatban. Ezek a problémák pedig szinte kivétel nélkül megelőzhetőek. Ugyanakkor számíthatsz ránk műtéti felkészítés, és műtéti utáni rehabilitáció során is. Szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis sikerült egy olyan szuper csapatot összehozni a BodyBalance4You - ban, akiknek ez a szerelem szakmájuk és továbbképzik magukat folyamatosan egy-egy témában. Nekünk rendkívül fontos a közöttünk lévő egység szelleme, a gyógyításért vagyunk, a fejlődésetekért, értetek vagyunk. Ugyanakkor nagyon hálásak vagyunk az eddigi bizalmatotokért, a kialakult barátságotokért és az együtt megélt élményekért. 

MIRE SZÁMÍTHATSZ NÁLUNK ?

Kialakult mozgásszervi problémák esetén mozgásszervi vizsgálattal kezdünk. Fontosnak tartunk feltérképezni téged és komplex halmazokban gondolkozunk, így többségében nem elegendő csak az érintett testrész vizsgálata és kezelése. Sőt az is lehet, hogy teljesen más testtájékon keresztül kezdünk el közeledni a fájdalmas vagy alulműködő terület felé. Először mindig meg kell találnunk az okot. Nem kezdünk el csak tüneteket kezelni, különben nem érünk el tartós eredményt. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a lelkünkkel való munkát sem, a vele való egység kialakítása főleg napjainkban kiemelkedő jelentőséggel bír. Ha úgy érzed, hogy szeretnél közelebb kerülni Önmagadhoz és mélyebbre ásnod magadban vagy csak szeretnél Újjászületni, akkor ajánlom figyelmedbe @ZsókaKeresztes drága anyukám lélekterápiás gyógyító tevékenységét. 
Ha pedig csak relaxálni vágysz egy kellemes Bio Illóolajos masszázs által, akkor várunk szeretettel hétfő és szombat délelőttönként, valamint minden harmadik szerda délutáni masszázs napokra. Visszaterelvén a szót a gyógytornára, rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre. Legtöbbször ki kell egészíteni a gyógytornát manuálterápiával, Fascia lazító technikákkal, Dorn terápiával vagy köpölyözéssel és egyéb módszerekkel, hogy igazán hatékonyan tudjunk segíteni. 

Ne feledd, ha távol vagy tőlünk vagy egy Fizioterápiás központtól, akkor most 2022-től már házhoz is megyünk Budapesten belül vagy online is konzultálhatsz velünk előre egyeztetett időpontban. Szintén online formában éred el dietetikusunkat, ha táplálkozási tanácsadásra van szükséged. 

Segítünk az életmódváltásban, hogy újra Önmagad légy! 

Gyönyörű szép napot mindannyiunknak!

U. I. Kövessetek minket a Facebookon, Instagramon, nemsokára több szakmai cikkel érkezem. És ha minden a tervek szerint alakul, idén kilátásban lehet egy jóga tábor is egy szigeten a "Paradicsomban" augusztus környékén. Amire biztosan várható nyereményjáték is.

BodyBalance4You Egészségközpont 
info@bodybalance4you.hu
1038 Budapest Kázmér utca 4
(Csillaghegyi Forrásfürdővel szemben)
 +36204179241