Kozma Orsolya

Dietetikus


Nagyon sok kérdést kapok arról, hogyan kezdjek hozzá?! Hogyan legyek tudatosabb?! A válaszom mindig az, hogy, az első és legfontosabb amit a saját testünk érdekében tenni tudunk, ha elkezdjük tisztelni.

Célom, hogy egy olyan mankót nyújtsak az emberek számára, amit hosszú távon használni tudnak és nem csak a kezükbe adni egy éppen esetleges pillanatnyi megoldást. Egy egészként működünk és ez halmozottan igaz a testünkre. Nem elég csupán egyetlen tényezőre figyelnünk, hiszen hosszú távon az nem jelent megoldást.
Minden betegség hátterében összetett folyamatok állnak, emiatt fontos megismernünk saját testünket, határainkat.

Nem egy szolgáltatást szeretnék elsősorban nyújtani, sokkal inkább segítséget. Ehhez hozzá tartozik az is, hogy fontosnak tartom a bizalom és egy őszinte kapcsolat kialakítását vendégeimmel/pácienseimmel, hiszen a hosszú távú életmódváltás elengedhetetlen feltétele ez.

A konzultációk alatt szeretném megismerni az egyéni igényeket, panaszokat, életmódbeli szokásokat és ezek mentén elindulni egy megfelelő terápia kialakításában.

Fő irányvonalaim/érdeklődési köreim a sporttáplálkozás, az obezitás/elhízás, inzulinrezisztenzia, kismamák táplálkozása.

Fordulj hozzám bizalommal!  

Szakmai háttér:

  • Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, azon belül is Dietetika szakirányon végeztem 2021-ben.
  • 2017-ben végeztem a Fitness Akadémia Csoportos Fitness Instruktor szakán
  • 2018-ban elvégeztem a TRX továbbképzést
  • 2018-ban Crossfit Level-1 képzésen vettem részt
  • 2017-2020. között dolgoztam csoportos óraadóként a Life1- Fitness Nyugati és Corvin termeiben
  • 2019-től Crossfit edzőként dolgoztam a Crossfit Bbros termeiben
  • Jelenleg: Erdélyben, Kézdivásárhelyen tartok Crossfit edzéseket az Old Mickey's Barbell Clubban, illetve csoportos és személyi edzéseket tartok Sepsiszentgyörgyön a Dr. Fit termében
  • Rádióban is hallgathattok a Sepsi Rádió (98,5 FM) reggeli műsorában kedd és csütörtök délelőttönként, ahol a táplálkozással és a sporttal kapcsolatos leggyakoribb hibákat, tévhiteket beszéljük át, illetve tanácsokkal próbálom ellátni a hallgatókat ugyanezekben a témákban.