Gyógytorna kiszállással 60perc


Hogyan zajlik a konzultáció?

  • Egyéni állapotnak és céloknak megfelelően állítjuk össze a mozgásterápiát az orvosi diagnózisra építve. Ehhez az első alkalommal a terapeuta részletes kikérdezést követően (állapotfelmérés szükségeltetik a gyógytorna megkezdése előtt!) figyelembe veszi az egészségügyi állapotot, alapbetegségeket, ezért amennyiben már készült orvosi dokumentáció, MR vagy CT felvétel, azokat lehetőség szerint küldje el email címünkre.

Mi a célunk?

  • A gyógytorna célja elsősorban a mozgásszervi károsodás, és a funkciózavar helyreállítása, amely összességében az életminőség javítására szolgál. A gyógytorna során dolgozunk a helyes testtartásért felelős izmok erősítésén, a feszülésre és rövidülésre hajlamos izmok nyújtásán.

Mi történik a gyógytorna alatt?

  • Nagy hangsúlyt fektetünk a mobilizációra (az ízületek teljes mozgásterjedelmére-fascia láncokban gondolkozva), stabilizációra, helyes mozgásminták megtanulására, melyekkel a hétköznapi feladatok is derékbarát módon kivitelezhetők, végezetül pedig a nyújtásra,mely által a mozgásunk is harmonikussá, könnyedebbé válik.
  • A rehabilitáció mellett hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, akárcsak az operációra való felkészülésre a gyógytorna során. A rendszeres és tudatos mozgással a fájdalom elkerülhető, és ne feledjük:

"Amíg élünk mozgunk, amíg mozgunk, élünk!"

16 000 Ft