MEDIUM-Online Dietetikai tanácsadás 60 perc

Ha az elhatározásod már megszületett, hogy megpróbálsz több figyelmet fordítani egészségi állapotodra, de nem tudod még, hogyan kezdj bele, akkor ez a szolgáltatás neked szól! A dietetikusod az online konzultáció során hasznos tanácsokkal lát el az étrended kialakításával kapcsolatban. Megtudhatod azt is, hogy a táplálkozásod milyen kapcsolatban áll az egészségeddel, és miért hasznos az étrendedre nagyobb figyelmet fordítani.

A program tartalma:

1). Online kérdőív kitöltésére kérünk majd, amely segítségével a dietetikusod már a tanácsadás előtt feltérképezi a szokásaidat és általános egészségi állapotodat. Itt van lehetőséged pontosan megfogalmazni a táplálkozással kapcsolatos céljaidat is.

2). 50-60 perces online tanácsadás, amely során a dietetikusod a kérdőívben általad adott válaszok mentén ellát tanácsokkal, hogy tudd, hogyan alakítsd át az étrendedet, hogy az a céljaidnak megfeleljen. Megbeszélitek azt is, hogyan tudod az egészségi állapotodnak megfelelően értékelni az újabbnál újabb divatos étkezési formákat.

3). 5 napos mintaétrend

-Extra 1 - Kontroll:

Az étrended megreformálása közben számos kérdés fogalmazódhat meg benned, ezért további konzultációra lehet szükséged. Kontroll alkalmával felteheted ezeket a kérdéseket a dietetikusodnak, beszámolhatsz az eddigi tapasztalataidról, eredményeidről, további tippeket kaphatsz, és a dietetikusoddal közösen akár változtathatsz is a korábban felállított diétás terven. Tartalmazza a 4 hetes kapcsolattartási lehetőséget, írásban.

(Csak medium/maxi csomag megrendelése után.)

Időtartam: 25-30 perc, ár: 6000 Ft


+Extra 2 - Egyéni étrendtervezés 7 napra:

A mintaétrendhez képest ilyenkor lehetőség van a menü személyre szabásához. A dietetikusod pontosan meghatározott mennyiségű és minőségű étrendet tervez, miközben figyelembe veszi a táplálkozási szükségleteidet, az életritmusodat és az ízlésedet, valamint minden olyan szempontot, ami számodra fontos az étkezésed során.

(Csak medium/maxi csomag megrendelése esetén.)

Ár: 12000 Ft


12,000 Ft