MAXI-Online Dietetikai tanácsadás 60 perc

Lehet, hogy eddig nem volt lehetőséged az étrenddel foglalkozni, és most is úgy érzed, hogy a világod a feje tetején áll. A diéta mindig nehéz volt, és ezután sem lesz könnyű, de vedd észre, máris hány lépést tettél meg az egészségesebb étrend kialakítása felé ebben a nehéz időszakban! Sokkal gyakrabban főzöl, elkezdted hosszabb időre tervezni az étrendedet és a vásárlásokat, talán már megsütötted életed első kenyerét! Innen már csak egy apró lépés választ el attól, hogy sikerüljön előnnyé kovácsolni ezt a nehéz helyzetet!

A maxi csomagban minden szolgáltatásunk benne van, hogy hosszabb távon fenn tudd tartani a motivációdat!

A maxi csomag tartalma:

-Online kérdőív, amely segítségével a dietetikusod már a tanácsadás előtt feltérképezi a szokásaidat és általános egészségi állapotodat. Itt van lehetőséged pontosan megfogalmazni a táplálkozással kapcsolatos céljaidat is.

-50-60 perces online tanácsadás, amely során a dietetikusod a kérdőívben általad adott válaszok mentén ellát tanácsokkal, hogy tudd, hogyan alakítsd át az étrendedet, hogy az a céljaidnak megfeleljen. Megbeszélitek azt is, hogyan tudod értékelni az újabbnál újabb hangzatos fogyókúrákat.

-5 napos mintaétrend

-25-30 perces online konzultáció (az első tanácsadás után körülbelül két héttel), melynek során felteheted a diéta megkezdése óta felmerült kérdéseidet, és további javaslatokat kaphatsz a dietetikustól étrended alakítására.

-A második konzultációt követően követően 4 hetes kapcsolattartási lehetőség írásban a dietetikusoddal (24 órán belül válaszol)

-Extra 1 - Kontroll:

Az étrended megreformálása közben számos kérdés fogalmazódhat meg benned, ezért további konzultációra lehet szükséged. Kontroll alkalmával felteheted ezeket a kérdéseket a dietetikusodnak, beszámolhatsz az eddigi tapasztalataidról, eredményeidről, további tippeket kaphatsz, és a dietetikusoddal közösen akár változtathatsz is a korábban felállított diétás terven. Tartalmazza a 4 hetes kapcsolattartási lehetőséget, írásban.

(Csak medium/maxi csomag megrendelése után.)

Időtartam: 25-30 perc, ár: 6000 Ft


+Extra 2 - Egyéni étrendtervezés 7 napra:

A mintaétrendhez képest ilyenkor lehetőség van a menü személyre szabásához. A dietetikusod pontosan meghatározott mennyiségű és minőségű étrendet tervez, miközben figyelembe veszi a táplálkozási szükségleteidet, az életritmusodat és az ízlésedet, valamint minden olyan szempontot, ami számodra fontos az étkezésed során.

(Csak medium/maxi csomag megrendelése esetén.)

Ár: 12000 Ft


17,000 Ft