SCHROTH torna 
Csillaghegyen

A Schroth tornával jelentős eredményeket lehet elérni gerincferdülés esetében. A Schroth 3 dimenziós scoliosis terápia. Jellegzetessége a többi hagyományos gyógytorna kezelésekhez képest, hogy 3 dimenzióban korrigál. Nem csak az oldalirányú görbületeket korrigáljuk, hanem a csigolyák csavarodása közben kialakult bordapúpokat is. Ehhez pedig a gyakorlatok kivitelezése alatt forgató légzés elsajátítása is szükségeltetik.

 A célok eléréséhez kiemelten fontos a rendszeresség és önszorgalom, a napi szinten végzett gyakorlatokhoz a kapott szóbeli instrukciók betartása mellett, mint például melyik oldalon hordjuk a táskát, melyik oldalon aludjunk, melyik lábunk irányába kell eltolnunk a súlypontunkat vagy éppen a medencénket, hogyan üljünk-, álljunk-, járjunk, miképp támaszkodjunk, emeljünk, hogy csak egy párat említsek.

Ajánlott minél hamarabb elkezdeni a tornát, hogy minél korábban megakadályozhassuk a görbületek romlását. Továbbá nagyon fontos a rendszeres orvosi ellenőrzés és szükség esetén a megfelelő korzett elkészíttetése. 

Célunk:

 hogy a páciens könnyedén elsajátítsa a valódi középhelyzetet és képessé váljon a korrigált testhelyzet beillesztésére a mindennapokba.

Kinek ajánljuk?
-Gerincferdülés (scoliosis) esetén
-Testtartáshibák
-Lapos hát
-Scheuermann betegség

Hogy néz ki a kezelés?
-Önkorrekciós gyakorlatok betanítása
-3D -s forgató légzés elsajátítása a gyakorlat végzése alatt
-Praktikus tanácsokkal való ellátás
-Szülői segítségnyújtás, betanítás

Helyszín

BodyBalance4You Egészségközpont
1038 Budapest Kázmér utca 4

Árlista

Rendeld meg itt online - fizess bankártyával, vagy
fizess a helyszínen készpénzben

Időpontfoglalás

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük mikor tudunk fogadni az adott napon.