Slingár Réka 

Slingár Réka vagyok, gyógytornász - fizioterapeuta. 2018-ban végeztem az alapképzést és 2020-ban a mesterképzést a Szegedi Tudományegyetemen. A mozgás kiskorom óta fontos része volt az életemnek. Emiatt is választottam olyan munkát, ahol amellett, hogy segíthetek más emberek életminőségének javításában és céljainak elérésében, továbbíthatom a mozgás iránti szeretetemet és az egészséges életmódbeli szemléletemet.

Gyógytornászként szakterületem a mozgásszervi betegségek, műtét utáni rehabilitáció, preventív jellegű egészségfejlesztése és szívinfarktus utáni rehabilitáció.

Fontosnak tartom, hogy a tornáim jó hangulatban teljenek és a pácienseknek sikerüljön kikapcsolniuk a foglalkozások során, hogy lelki feltöltődésben is tudjanak részesülni, mivel én úgy valóm, hogy ép testben ép lélek és ez fordítva is igaz, így véleményem szerint ezen összhangra egy gyógyulási folyamatban oda kell figyelni.

2018 - ban gyógymasszázs és relaxációs masszázs tanfolyamot végeztem, 2019-ben pedig elvégeztem az McKenzie gerincsérv konzervatív terápiáját, valamint a Medical Flossing, Kinesiotape, SMR masszázs henger terápiás alkalmazását. Ezen képzéseknek köszönhetően egyre több problémán tudok segíteni és sokkal komplexebben tudom a kezeléseimet felállítani.

Igyekszem folyamatosan fejleszteni tudásomat, hogy minél több módszerrel tehessek azért, hogy Önök egyre jobban legyenek!

Köszönöm, ha megtisztelnek bizalmukkal!