A Schroth tornával jelentős eredményeket lehet elérni gerincferdülés esetében

2023.07.01
Jellegzetessége a többi hagyományos gyógytorna kezelésekhez képest, hogy 3 dimenzióban korrigál. Nem csak az oldalirányú görbületeket korrigáljuk, hanem a csigolyák csavarodása közben kialakult bordapúpokat is. Ehhez pedig a gyakorlatok kivitelezése alatt forgató légzés elsajátítása is szükségeltetik.

A célok eléréséhez kiemelten fontos a rendszeresség és önszorgalom, a napi szinten végzett gyakorlatokhoz a kapott szóbeli instrukciók betartása mellett, mint például melyik oldalon hordjuk a táskát, melyik oldalon aludjunk, melyik lábunk irányába kell eltolnunk a súlypontunkat vagy éppen a medencénket, hogyan üljünk-, álljunk-, járjunk, miképp támaszkodjunk, emeljünk, hogy csak egy párat említsek.

Ajánlott minél hamarabb elkezdeni a tornát, hogy minél korábban megakadályozhassuk a görbületek romlását. Továbbá nagyon fontos a rendszeres orvosi ellenőrzés és szükség esetén a megfelelő korzett elkészíttetése.

Júniusban akár 20 ezer Ft kedvezménnyel gyertek Schrothozni

Milyen gyakorisággal kell végezni ezt a típusú tornát? 

Kattints a Youtube oldalunkra, hogy megtudd a választ  

Áraink

- a helyszínen készpénzben is lehet fizetni vagy átutalással, vagy Otp Szép kártyával -


Schroth terapeuták


Schillinger Tamara

Balázs Melinda

Pillanatképek Tamarával :)


Érdemes kiegészíteni manuálterápiával, valamint a gyakorlatok helyes elsajátítása után variálni tudjuk akár kettlebellel végzett funkcionális gyakorlatokkal. Így változássá és izgalmassá alakíthatjuk az egyéni alkalmakat. 

További posztjaink ebben a témában


@bodybalance4you 💜Gerincferdülés terápiája Schroth módszerrel BodyBalance4You Egészségközpont 💌info@bodybalance4you.hu 🏡1038 Budapest Kázmér utca 4 (Csillaghegyi Forrásfürdővel szemben) ☎️+36204179241 🌐 www.bodybalance4you.hu 📆www.bodybalance4you.hu/foglalas #Schroth #schrothtorna #gerinc #gerincferdülés #gyógytorna #gyógytornász #physiotherapy #csillaghegy ♬ eredeti hang - bodybalance4you.hu

Vélemények


Lépj velünk kapcsolatba

Bodybalance4you Egészségközpont

Kázmér utca 4, 1038 Budapest
Bejárat: Valéria utca felől 

+36204179241

info@bodybalance4you.hu

@bodybalance4you1