ONLINE Konzultáció és Gyógytorna

Fájdalommentes mozgás gyógytorna segítségével 

 • Vegye igénybe személyre szabott rehabilitációs programunkat és gyógyuljon otthonában kényelmesen

 • Tapasztalt gyógytornásszal konzultálhat video híváson keresztül

 • 100 % pénzvisszafizetési garancia

Egyéni állapotnak és céloknak megfelelően állítjuk össze a mozgásterápiát az orvosi diagnózisra építve. Ehhez az első alkalommal a terapeuta részletes kikérdezést követően figyelembe veszi az egészségügyi állapotot, alapbetegségeket, ezért amennyiben már készült orvosi dokumentáció, MR vagy CT felvétel, azokat lehetőség szerint küldje el email címünkre.

A gyógytorna célja elsősorban a mozgásszervi károsodás, és a funkciózavar helyreállítása, amely összességében az életminőség javítására szolgál. A gyógytorna során dolgozunk a helyes testtartásért felelős izmok erősítésén, a feszülésre és rövidülésre hajlamos izmok nyújtásán.

Nagy hangsúlyt fektetünk a mobilizációra (az ízületek teljes mozgásterjedelmére-fascia láncokban gondolkozva), stabilizációra, helyes mozgásminták megtanulására, melyekkel a hétköznapi feladatok is derékbarát módon kivitelezhetők, végezetül pedig a nyújtásra,mely által a mozgásunk is harmonikussá, könnyedebbé válik.

A rehabilitáció mellett hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, akárcsak az operációra való felkészülésre a gyógytorna során. A rendszeres és tudatos mozgással a fájdalom elkerülhető, és ne feledjük:

"Amíg élünk mozgunk, amíg mozgunk, élünk!"

Megrendelés


Online állapotfelmérés + gyógytorna 60 perc

Mozgásszervi állapotfelmérés + gyógytorna (60 perc) A gyógytorna kezelés elkezdhető akár az első alkalommal. Az adott panaszok vizsgálata azonban a teljes időkeretet is igénybe veheti. A gyógytorna kezelések első lépése minden esetben a mozgásszervi állapotfelmérés. A páciens alapos kikérdezése, állapotának vizsgálata alapján állítunk össze személyre szabott kezelési programot.  A páciens vizsgálata fehérneműben történik. Kérjük küldje el emailben orvosi papírjait/leleteit, amennyiben előzőleg orvosi kivizsgálásra is sor került. 

12 000 Ft

Online Egyéni Gyógytorna 30 perc

A gyógytorna célja elsősorban a mozgásszervi károsodás, és a funkciózavar helyreállítása, amely összességében az életminőség javítására szolgál. A gyógytorna során dolgozunk a helyes testtartásért felelős izmok erősítésén, a feszülésre és rövidülésre hajlamos izmok nyújtásán. Nagy hangsúlyt fektetünk a mobilizációra (az ízületek teljes mozgásterjedelmére-fascia láncokban gondolkozva), stabilizációra , helyes mozgásminták megtanulására, melyekkel a hétköznapi feladatok is derékbarát módon kivitelezhetők, végezetül pedig a nyújtásra, mely által a mozgásunk is harmonikussá, könnyedebbé válik. A rehabilitáció mellett hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, akárcsak az operációra való felkészülésre a gyógytorna során. A rendszeres és tudatos mozgással a fájdalom elkerülhető

6 000 Ft

Online Egyéni Gyógytorna 50 perc

A gyógytorna célja elsősorban a mozgásszervi károsodás, és a funkciózavar helyreállítása, amely összességében az életminőség javítására szolgál. A gyógytorna során dolgozunk a helyes testtartásért felelős izmok erősítésén, a feszülésre és rövidülésre hajlamos izmok nyújtásán. Nagy hangsúlyt fektetünk a mobilizációra (az ízületek teljes mozgásterjedelmére-fascia láncokban gondolkozva), stabilizációra , helyes mozgásminták megtanulására, melyekkel a hétköznapi feladatok is derékbarát módon kivitelezhetők, végezetül pedig a nyújtásra, mely által a mozgásunk is harmonikussá, könnyedebbé válik. A rehabilitáció mellett hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, akárcsak az operációra való felkészülésre a gyógytorna során. A rendszeres és tudatos mozgással a fájdalom elkerülhető.

10 000 Ft

  JELENTKEZÉS MENETE


  1. "Megrendelés" fülön válassza ki a kívánt szolgáltatást, tegye a "Kosárba", végül pedig kattintson a "Kifizetés" gombra. A rendszer át fogja irányítani a PayPal felületre.

  (Ha átutalással fizet , akkor nem kell a weboldalon megrendelést küldeni . Csupán egy egyszeri alkalommal kérünk emailben számlázási nevet és címet. Cégnév esetén adószámot is. Közlemény: Név, és a megbeszélt torna dátuma pl. 12.05.)

  Számlaszám: 11773119-00478339-00000000, OTP BANK

  2. Minden élő videóhívásos órára bejelentkezés szükséges, melyet a résztvevő a "Bejelentkezés" fülre kattintva tehet meg.

  (Kivéve, ha már előtte telefonon vagy emailben egyeztettünk.)

  3. Google MEET élő videóhívás a megadott időpontokban az emailben kapott linkre kattintva

  TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

  I. Google MEET hívások fogadásához szükséges egy Gmailes email fiók

  II.  Célszerű eszközök videóbeszélgetéshez: egy tablet, laptop, okostelefon vagy asztali gép, ami rendelkezik elülső kamerával.

  III. Eszközök tornához (ezek elhanyagolhatók, de ha vannak legyenek előkészítve)

  • szék
  • soft ball (vagy focilabda/párna)
  • súlyzó ( vagy vizes palack pl 1,5-2 l víz)
  • polifom/jógaszőnyeg (legyen körülötte is elegendő hely)
  • seprűnyél